Wie wij zijn
Wie wij zijn
Wij zijn Berend en Yara en ontmoetten elkaar op de werkvloer. Daar ontstond niet alleen liefde, maar ook het idee om samen iets op te bouwen. Thuis draait alles om koken, proeven en lange tafels met vrienden en familie.
In 2023 begonnen we met pop-ups en cateringopdrachten, en al snel wisten we: dit smaakt naar meer. Zo ontstond Oost West Catering.
Bij ons proef je huiselijke tradities en smaken van Azië tot Europa, altijd in een warme en ontspannen sfeer. Het vieren van bijzondere én alledaagse momenten zit in ons bloed, en we kijken ernaar uit om die momenten samen met jou onvergetelijk te maken.

Meer over ons

Berend Kuijper
“Op mijn 14e begon ik in de spoelkeuken en sindsdien heb ik de horeca nooit meer losgelaten. Bij Huszár werkte ik tien jaar lang, van keuken en bediening tot vijf jaar met veel plezier als bedrijfsleider. Na mijn opleiding Horeca Ondernemer Manager en Leermeester besloot ik me volledig te richten op koken. In de keuken ben ik altijd bezig met experimenteren, leren en ontdekken. Nieuwe smaken inspireren me elke dag om gerechten te creëren die zowel verrassen als vertrouwd aanvoelen.”

Yara Azir
“Ik startte mijn avontuur in de horeca met de Hotelschool in Scheveningen en behaalde later mijn bachelor in Human Resource Management. De afgelopen vijftien jaar heb ik veel ervaring opgedaan bij uiteenlopende hotels en restaurants. Hier heb ik geleerd hoe waardevol gastvrijheid en beleving zijn, naast een kwalitatief goed product. Tijdens een stage in Nieuw-Zeeland heb ik mijn passie voor wijn ontwikkeld. Wat mij het meest drijft is mijn liefde voor mensen en het creëren van een sfeer waarin iedereen zich welkom voelt.”